Hoppa till sidans innehåll

Kalix Hockeys positiva vindar fortsätter!

28 JUN 2018 15:03
I dag kan vi presentera André Samuelsson som ansvarig över vårat J20-lag. André kommer att bli en viktig pusselbit för att vidareutveckla våra talangfulla juniorer.
  • Skapad: 28 JUN 2018 15:03

Tillsammans med André kommer vi att bygga ett team som tar vår juniorsatsning till nya höjder.
Tillsammans med sambon Matilda Boudin flyttar de från Luleå och väljer att bosätta sig i Kalix. Nu har de fullt upp att hitta ett lämpligt hus att köpa i Kalix.
Det känns extra roligt att de har fått en så positiv bild av orten Kalix. Matilda säger ”Kalix är jättefint och de händer mycket positiva saker”.
Både Andre och Matilda är mycket ambitiösa människor och brinner för idrott och ungdomar i allmänhet. För oss i Kalix HC är de fantastiskt roligt att vi kan bidra med ytterligare 2 nya Kalixbor.
- Jag har fått ett väldigt bra intryck av Kalix Hockey säger André, klubben ger en familjär känsla med bra värderingar där ledarna jobbar tätt med varandra och där utveckling och långsiktighet genomsyrar klubben.
Det som lockade mig var synen på utveckling där prestation och person är två ledord.
Jag delar helt den synen och därför känns det oerhört inspirerande att få en möjlighet att jobba i klubben och hjälpa spelarna att nå deras potential.
Vi hälsar André och Matilda välkomna till Kalix!

Skribent: Per-Arne Morin
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

Uppdaterad 190218

 

Länkar

 

Hockeyettan

 

   

 Facebook

Postadress:
Kalix HC - Ishockey
Box 35
95221 Kalix

Besöksadress:
Vintervägen 11
95261 Kalix

Kontakt:
Tel: 092313320
E-post: This is a mailto link

Se all info